Dialogi elämästä

DU HAR TID ...

… att komma och se Lotta Backlund få existentiell coachning, till exempel.

Jos ymmärrät ruotsia, tule mukaan! Voit kysyä ja keskustella suomeksi.

Karriären, partnern, barnen, föräldrarna, vännerna, träningen, läsningen, filmerna, språkkurserna, hemmet, bilen, hunden….. Är det mycket nu? Vill du ändå mitt i “ruuhkavuodet” leva meningsfullt och enligt dina egna värderingar?

Byt perspektiv: Tiden är din, den är det viktigaste du äger. Den är världens mest rättvist fördelade resurs: alla har 24 timmar i dygnet. De flesta av oss vet inte när den tar slut, men det behöver inte hindra dig från att använda den så som du verkligen vill.

Existentiell coachning hjälper dig genom reflektion att förstå vad det är du verkligen vill och därefter förbättra dina viktigaste människorelationer, dra gränser för hur mycket du jobbar och skapa utrymme för dig själv. Du får energi att fokusera på det som är viktigast för dig, just nu.

Tisdagen den 26 september ordnas det första infotillfället om denna i Finland helt nya coachningsmetod. Se Barbro Teir ge stand up-komikern Lotta Backlund existentiell coachning – inga repliker inlärda på förhand, Lotta kommer med en genuin fråga som hon vill att vi öppnar tillsammans. Du får med dig idéer kring hur du kan använda dig av olika verktyg för att öka på känslan av värde och minska på känslan av stress i din vardag. 

Var: Restaurang South Park i Sinebrychoffparken (Bulevarden 40, 00120 Helsingfors).
När: Tisdagen den 26 september kl 17-20. Programmet börjar kl 17.30. 
Pris: Fritt inträde, buffén kostar 20 euro.


Bindande anmälning: Senast 24 september per e-post till barbro.teir@perspectives.fi
 

Barbro Teir

barbro.teir@perspectives.fi
+358 50 5615908