1 kerta - 0 euro

Koska olet viimeksi antanut itsellesi aikaa pohtia elämää ja elämistä, keskittyneesti ja hartaasti, tarkoituksena muodostaa näkemys siitä, miten haluat elää? Ottanut avuksesi henkilön, joka todella kuuntelee tarinaasi ja joka voi antaa ajattelijoita, jotka ovat kohdanneet meidän kaikkien peruskysymyksiä, inspiroida sinua: Mikä on elämän, ja minun elämäni, tarkoitus?
Yksityisasiakkaat voivat saada eksistentiaalisen coachingin myös Suomessa. Tämä keskustelumuoto sopii parhaiten ihmisille, joiden tulisi selventää mitä itse tahtovat, jotta voivat tehdä oikeita valintoja omassa elämäntilanteessaan. Eksistentiaalisten filosofien ja psykologien inspiroimina pohdimme yleismaailmallisia ja yksilöllisiä edellytyksiä elää, ja näiden perusteella asiakas löytää omassa tahdissaan ratkaisuja ja voi ryhtyä toteuttamaan päätöksiään arjessa. Kyseessä voi olla motivaation löytäminen opiskeluun ja työntekoon, perheen, työn ja omien toivomusten yhdistäminen (loppuunpalamisen välttäminen), elämä menetyksen jälkeen (esimerkiksi avioero, läheisen tai työn menettäminen) – tai ehkä haluat käyttää rauhallista elämänvaihetta tärkeiden kysymysten pohdiskeluun.
Coaching annetaan yleensä sarjassa, viidestä kymmeneen 75 minuutin sessiota, parin viikon välein. Ensimmäinen sessio on ilmainen. Sen jälkeen session hinta on 115 euro, sisältäen alv 24%.
Kyselyt ja varaukset: barbro.teir@perspectives.fi tai +358 50 5615908.

Barbro Teir

barbro.teir@perspectives.fi
+358 50 5615908