Asiakkaat koostuvat esimiehistä, tiimeistä ja yksityishenkilöistä.

Alla esimerkkejä palautteesta:

 

"Minulla on ollut ilo palkata Barbroa Johtamisakatemian alumnikursseille, olen tilannut häneltä neljä työpajaa. Hän on näiden koulutusten aikana työskennellyt valmentajana erilaisten johtamisteemojen parissa. Barbro on myös Johtamisakatemian suurlähettiläs ja yhteistyö hänen kanssaan on aina ollut hyvin palkitseva. Alumnit ovat arvostaneet Barbron vuorovaikutteisia tapoja vetää työpajojaan ja miten hän jakaa taitojaan ja kokemuksiaan. He kokivat, että Barbro kuunteli ja antoi palautetta jokaiselle. Työpajojen aikana on aina ollut intensiivisiä keskusteluja ja alumnit ovat kokeneet, että he saivat uutta inspiraatiota, parempaa itsetuntemusta ja työkaluja itsensä kehittämiseen johtajina."

Nora Ridgewell, toiminnanjohtaja, Ledarskapsakademin

 

"Minusta eksistentiaalisen valmennuksen suuri vapaus oli sen tärkein voimavara. Omaksuin heti kuvien ja symboleiden konkretisointi, kannan niitä mukanani kauan vielä. Ne voidaan kokea ja arvioida uudelleen, mutta ne ovat itsessään vakaita ja kiinteitä, jos haluaa määritellä elämäntilanteensa tässä ja nyt. Muutos ja uudelleenarviointi kuuluvat luonnollisesti käsitteeseen, kuten myös elämään yleensä. Valmennus antoi työkaluja pysäyttäytymään ja yrittämään tarkastella elämää uusin silmin, uudesta näkökulmasta! Vaikein osa on sallia muutokset ottaa tarvittava aika, luovuttamatta."
Pariskuntien valmennukseen osallistuja

 

“Käännyin Barbro Teirin puoleen tilanteessa, jossa kaikilla rintamilla oli kriisi. Kotona vaimo vakavasti sairaana, töissä henkilöstöongelmia ja lisäksi tulos kuralla. Monikymmenvuotisen johtamiskokemuksen tuottama vastuunkantajan refleksi oli aluksi: minä pärjään, minä vastaan, minä hoidan, minä kannan vastuun. Yhtäkkiä kuitenkin huomasin, että en ehkä enää pärjää, en jaksaa vastata kaikesta, en enää osaa hoitaa. Vastuu alkoi painaa liikaa. Tarvitsin apua.

Tässä tilanteessa Barbro osoittautui erinomaiseksi coachiksi. Hänen avullaan sain purettua ongelmavyyhtini osiin, joita yksi kerrallaan yhdessä analysoitiin ja pohdittiin niihin ratkaisuja. Barbro auttoi myös näkemään itsessäni piirteitä, joita en ollut nähnyt tai ymmärtänyt.

Liikkeenjohtajan kokemus on Barbron eksistentiaalisen coachin koulutuksen lisäksi tärkeä osa hänen ammattitaitoaan. Omakohtainen kokemus auttaa ymmärtämään sitä miten yksinäinen liikkeenjohtaja voi ongelmineen olla.”

Toimitusjohtaja, Helsinki
 

"Osallistuin työntanajani järjestemään Barbron fasilitoimaan työpajaan. Työpajatyöskentelyn aikana heräsi kipinä lähestyä omia kehittämisalueita Barbron esittämän viitekehyksen kautta. Yksityiset coaching keskustelut ovat olleet erinomainen tapa reflektoida omia toimintatapoja sekä työelämässä että muilla elämänalueilla. Coaching keskusteluista onkin tullut jo tärkeä osa työhyvinvointia ja osa omaa kehittämiseagendaa."

Global Head of Compensation & Benefits and HRIS, Espoo

 

“Osallistuin Barbron järjestämään iltapäiväworkshopiin syyskuussa 2017. Sain workshopissa tilaisuuden pohtia sitä, mitkä arvot ohjaavat elämääni ja miten nämä arvot toteutuvat nykyisessä työ- ja elämäntilanteessani. Workshopin avulla opin tunnistamaan päätösten tekoon liittyviä vaiheita ja osaan jatkossa paremmin käsitellä tähän prosessiin liittyviä tuntemuksia ja kokemuksia.

Mieleeni jäi erityisesti harjoitus teemalla: “Kuka olen, kun otan pois kaiken sen, mitä olen.” Harjoitukseen liittyvä pohdinta ja ryhmäkeskustelu oli pysäyttävä ja vapauttava kokemus aidon ihmisyyden äärelle, joka vastedes ohjaa suhtautumistani itseeni ja sitä tapaa, jolla kohtaan muita ihmisiä niin töissä kuin elämän muillakin osa-alueilla.”          

 Kehittämispäällikkö, Helsinki

 

“Hain muutosprosessiin coachia ja löysin BarbroTeirin nettisivut. Eksistentiaalinen näkökulma kiinnosti, koska olin uuden edessä pohtimassa alan vaihtoa. Barbro Teir tarttui haasteeseen varmoin ottein ja ohjasi vaikean muutosprosessin yli.

Haastavinta oli luottaa itseensä ja omaan intuitioonsa. Tässä Barbro oli merkittävä apu. Sain häneltä coachausta, jonka jälkeen olen hyvin mielin voinut katsoa taaksepäin aiempia työkokemuksiani, mutta ennen kaikkea eteenpäin kohti tulevia haasteita ja unelmia. Jos olet epävarmana uuden edessä, voin omasta kokemuksestani lämpimästi suositella Barbro Teiriä.”

Yrittäjä, 50 v

 

“Koko elämäni oli murroksessa: olin jäänyt leskeksi 25 vuoden avioliittovuoden jälkeen ja päättänyt jäädä ennenaikaiselle eläkkeelle pitkän julkisen sektorin työuran jälkeen. Äitini oli kuollut edellisenä vuonna ja suhteet ainoaan sisareeni eivät olleet kunnossa. Aikuiset tyttäreni kamppailivat oman surunsa kanssa ja tarvitsin ulkopuolista keskusteluapua.

Keskustelut Barbon kanssa antoivat minulle näkymää omaan tilanteeseeni ja voimia hoitaa mieheni kuolemaan liittyviä käytännön asioita. Sain myös aikaa harkita elämäni uutta suuntaa ja siihen liittyviä toiveita ja unelmia. Samaan aikaan menetin vielä koirani ja yhtäkkiä olin täysin vapaa tekemään mitä itse haluan. Se oli pelottavaa. Elämäntilanteeni oli jälleen muuttunut.

Kannoin syvää syyllisyyttä tilanteestani: olin elossa, taloudellinen tilanteeni oli hyvä ja olin monella tavalla onnekas. Oliko minulla oikeutta tehdä ylipäätään mitään suunnitelmia? Olin monissa elämäni kriisivaiheissa tottunut analysoimaan yleistä syyllisyyttäni ja sen syitä, mutta Barbon avulla pystyin jättämään analysoinnin vähemmälle ja katsomaan eteenpäin.

"Elämä on täynnä valintoja ja jokaisella valinnalla on hintalappu. Elämä ei ole joko tai vaan sekä että. Elämään voi luottaa." Muun muassa näitä ajatuksia kannan tästedes mukanani Barbron kanssa käymistäni keskusteluista.”

Nainen uuden elämän edessä, Helsinki

Sparraa strategiaa kanssani!

Välillä on tarpeen nousta vähän arjen yläpuolelle, jotta näkee mihin ollaan menossa – tai pitäisi olla menossa. Tarjolla kokenut, osaava, analyyttinen, inspiroiva ja luova sparraaja tunniksi, päiväksi tai jatkuviin läpikäyntiin tietyn jakson aikana.

Myös omistajien ja hallitusten tilaamat analyysit ja selvitykset kuuluvat työkuvaani.

Barbro Teir

barbro.teir@perspectives.fi
+358 50 5615908