POHDISKELU TEHOKKAANA TYÖVÄLINEENÄ

Silloin tällöin on tarpeen pysähtyä perustavanlaatuisten kysymysten äärelle: Mitä haluan? Hyvä elämä, mitä se on? Miten minun tulee suhtautua omaan terveyteeni, perheeseeni, työhöni? Miten voimme työpaikalla elää strategiaamme joka päivä? Miten pystymme saamaan parempia tuloksia aikaan olemalla aidosti läsnä toisillemme?

Toimitusjohtaja kovassa paikassa kertoo: “Tässä tilanteessa Barbro osoittautui erinomaiseksi coachiksi. Hänen avullaan sain purettua ongelmavyyhtini osiin, joita yksi kerrallaan yhdessä analysoitiin ja pohdittiin niihin ratkaisuja. Barbro auttoi myös näkemään itsessäni piirteitä, joita en ollut nähnyt tai ymmärtänyt. Liikkeenjohtajan kokemus on Barbron eksistentiaalisen coachin koulutuksen lisäksi tärkeä osa hänen ammattitaitoaan.”

Eksistentiaalinen coaching käytetään esimiesten johtamisvalmennuksissa, tiimien workshopeissa ja yksityishenkilöiden sessioissa.

Barbro Teir

barbro.teir@perspectives.fi
+358 50 5615908


Blogi

Olipa kerran toimitusjohtaja

Olipa kerran toimitusjohtaja, joka toimi kuten mikään ei olisi vialla. Hänen ulkonäöstään tuskin huomasi, että vaimo oli vakavasti sairas, yrityksen tulos oli kuralla ja henkilökunnassa ihmiset juoksivat lujaa mutta eri suuntiin. “Monikymmenvuotisen johtamiskokemuksen tuottama ...

Lue blogini